Boeken door experts
Meer dan 20 betrouwbare titels
Voordelige verzendtarieven
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Ons verhaal

Dromen, denken, drukken

Over de islam wordt heel veel gezegd en geschreven. Maar waar zijn de stemmen van de mensen die écht iets te vertellen hebben, die écht kennis van zaken hebben? Waar blijven boeken die boeien, boeken die ertoe doen? Vanuit deze leemte onstond onze droom. Een droom die werkelijkheid is geworden en ’t Kennishuys is gaan heten. Jouw uitgeverij voor islamitische boeken.

Onze aanpak

Zorgvuldig en betrouwbaar

’t Kennishuys geeft kwalitatieve islamgerelateerde boeken uit die vertaald zijn van het Arabisch naar het Nederlands. Daarnaast worden ook boeken uitgeven van gerespecteerde schrijvers uit Nederland en België. De boeken van ’t Kennishuys staan synoniem aan kwaliteit. Het zijn betrouwbare boeken die met een zorgvuldige aanpak tot stand zijn gekomen.

Ons team

Veelzijdige expertise

Aan de droom van ’t Kennishuys werkt een divers team. De teamleden zijn zwaargewichten met gedegen en veelzijdige islamkennis: van imams, professoren tot docenten in hogescholen en universiteiten. Deze experts leven lange tijd in Nederland of België en hebben voelsprieten ontwikkeld om de maatschappij te begrijpen. Want, om het thuisgevoel te geven, zal ’t Kennishuys de context moeten snappen.