Aanmelden voor de boekpresentatie

Beperkte plaatsen beschikbaar! Meld je nu hieronder aan en wees verzekerd van een plaats.

Meld je hier aan voor de boekpresentatie in België:

[contact-form to=’info@kennishuys.com’ subject=’Aanmelding boekpresentatie’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][/contact-form]

Op vrijdag 6 november vindt in België de boekpresentatie plaats van het nieuwe boek “Arrisala”. Dit boek is geschreven in het jaar 938 (na. Chr.) door Ibn Abi Zayd Al Qayrawani op 17-jarige leeftijd. Een boek dat tot op de dag van vandaag wordt onderwezen en behoort in veel universiteiten wereldwijd tot de verplichte literatuur. Sinds kort dus ook in het Nederlands beschikbaar.

Tijdens de boekpresentatie gaan we onder andere in gesprek met imam Mhamed Aarab en imam Sulayman Van Ael. Imam Mhamed Aarab heeft het boek vertaald en uitgelegd en zal ons meer vertellen over het boek en de auteur. Daarnaast zullen we hem vragen naar de ervaringen die hij heeft opgedaan bij het vertalen en schrijven van dit klassieke werk.

De boekpresentatie vindt vrijdag 6 november 2015 plaats in Antwerpen. Het maximum aantal plaatsen is 99! Meld je daarom snel aan om je plek te reserveren. Bestel ook gelijk het boek om zeker te zijn van een exemplaar op deze avond. Bestellen kan hier.