Over ons

‘t Kennishuys is een eigentijdse uitgeverij van kwalitatieve islamitische boeken van gerenommeerde schrijvers in het Nederlands. Van authentieke en klassieke tot hedendaagse boeken.

Button_1

Dromen, denken, drukken

Over de islam wordt heel veel gezegd en geschreven. Maar waar zijn de stemmen van de mensen die écht iets te vertellen hebben, die écht kennis van zaken hebben? Waar blijven boeken die boeien, boeken die ertoe doen? Vanuit deze leemte onstond onze droom. Een droom die werkelijkheid is geworden en ’t Kennishuys is gaan heten. Jouw uitgeverij voor islamitische boeken.

LEES HIER MEER


Button_2

Zorgvuldig en betrouwbaar

’t Kennishuys begint met het uitgeven van kwalitatieve islamgerelateerde boeken die vertaald zijn van het Arabisch naar het Nederlands. In de nabije toekomst zal ’t Kennishuys ook werken gaan uitgeven van gerespecteerde schrijvers uit Nederland en België. De boeken van ’t Kennishuys staan synoniem aan kwaliteit. Het zijn betrouwbare boeken die met een zorgvuldige aanpak tot stand zijn gekomen.

LEES HIER MEER


Button_3

Veelzijdige expertise

Aan de droom van ’t Kennishuys werkt een divers samengesteld team met een brede expertise. De teamleden zijn zwaargewichten met gedegen en veelzijdige islamkennis: van imams, professoren tot docenten in verschillende hogescholen en (islamitische) universiteiten. Deze specialisten leven lange tijd in Nederland of België, of zijn er in sommige gevallen geboren, en hebben voelsprieten ontwikkeld om de maatschappij te begrijpen. Want, om het thuisgevoel te geven, zal ’t Kennishuys de context moeten snappen.

LEES HIER MEER