Verzending en Levering

Verzending en Levering ’t Kennishuys

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over het betalen en de bezorging van uw bestelling op de webshop van ’t Kennishuys. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer weten over uw bestelling? Stuur ons dan gerust een email naar info@kennishuys.com.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij hanteren voordelige verzendkosten voor Nederland en België. Hoe meer boeken u bestelt, hoe lager de verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland en België zijn:

– 1 boek € 4,99

– 2 boeken €2,99

– 3 boeken € 1,99

Hoe kan ik betalen?

Via onze website kunt op verschillende vertrouwde manieren betalen, waaronder met:

– iDEAL-internetbankieren

– PayPal

– Creditcard

– Bancontact

– Belfius Direct Net

– KBC/CBC Betaalknop

– SOFORT Banking

– Giropay

Krijg ik een bevestigingsmail?

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop krijgt u een bevestiging per e-mail. Het komt soms voor dat onze e-mails in de Spam Box/Ongewenste Mail terechtkomen. Heeft u een bestelling geplaatst en geen email ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij doen ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen omdat we hiervoor afhankelijk zijn van de postbezorger.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Uw bestelling wordt in principe verstuurd met PostNL. ’t Kennishuys is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja, dat kan. U kunt dit bij het bestellen aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen. Hiervoor betaalt u geen extra kosten.

Kan ik ook buiten Nederland of België een bestelling plaatsen?

Als u een bestelling wilt plaatsen voor levering buiten Nederland en België, stuur ons een mail naar info@kennishuys.com.

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Stuur ons een email naar info@kennishuys.com. De verzendkosten hangen af van het land waar de zending naartoe moet.

Kan ik een bestelling retourneren?

Ja, dat kan. Bij de aankoop van een boek of boeken heeft u de mogelijkheid zonder opgave van redenen uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Wel vragen we u tijdens deze termijn zorgvuldig om te gaan met het door u bestelde boek of boeken. We verwachten dus van u dat u uw bestelling in onbeschadigde, originele en ongeopende staat (met de krimpfolie) retourneert.

Wie betaalt de verzendkosten in geval van een retourzending?

Als u een bestelling wilt retourneren, komen de verzendkosten voor uw rekening.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug na retourneren?

Uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending betalen we uw aankoopbedrag terug.

Heeft ’t Kennishuys algemene voorwaarden voor de webshop?

Ja, de praktische gang van zaken rond het bestellen van boeken/producten via onze website zoals in de vragen hierboven beschreven vallen onder onze ‘Voorwaarden webwinkel’. Hierin leest u meer over de rechten en verplichtingen die wij en u hebben zodra u een boek of boeken via onze webshop koopt.

Bent u van een boekwinkel?

Voor boekwinkels en tussenhandelaren (business to business) gelden andere afspraken. Bel of mail ons voor meer informatie over het rechtstreeks inkopen van boeken bij ’t Kennishuys.