Kinderboek verschenen, de eerste 600 bestellingen op de post

Het vierde boek van ‘t Kennishuys is verschenen! “Imam Malik: Verhalen uit zijn kindertijd” is een leuke gelegenheid om jouw kind kennis te laten maken met een van de belangrijkste personen in de geschiedenis van de Islam en van Islamitische wetenschappen.

nieuws_thumb_kinderboekverschenen_512x234

600 bestellingen vandaag op de post

Het boek is gelukt dankzij de bijdragen van onze lezers aan onze crowd source campagne. De eerste dag dat het boek is verschenen zijn dan ook de eerste 600 exemplaren naar de deelnemers verzonden. Het was intensief werken maar ging gepaard met veel voldoening.

De eerste reacties maken ons binnen ‘t Kennishuys dan ook erg gelukkig:

“Salaam alaikoem, hoop dat jullie in een goede staat verkeren! Ik wil jullie een groot compliment geven over het kinderboek van Imam Malik ra. Het is een heel leuk en duidelijk boek voor de kids en mijn broertje is er gek op! Moge Allah jullie belonen voor jullie harde werk. Wa alaikoem wa salaam”

Leuke extraatje

De eerste exemplaren zijn met een leuke kleurplaat verzonden. Een gelegenheid om de talenten van onze kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Iedereen die het kinderboek heeft gekocht, heeft dit extraatje ontvangen.