Alweer de 3e druk van Arrisala, nu in hardcover!

Alhamdulillah, ze zijn binnen! Een prachtwerk. De 3e druk inmiddels en in hardcover. Een speciale versie die niet mag ontbreken in je boekenkast.

Arrisala (deel 1 – Geloofsleer) is weer verkrijgbaar. Een klassiek meesterwerk over de islamitische geloofsleer (‘aqida) en jurisprudentie (fiqh). Geschreven door Abdullah Ibn Abi Zayd Al Qayrawani op 17-jarige leeftijd in het jaar 938. Het boek wordt tot op de dag van vandaag onderwezen en bestudeerd en behoort tot de verplichte literatuur in curricula van veel universiteiten en instituten. Imam Al Qayrawani, ook wel bekend als ‘de kleine Malik’, verwijzend naar de oprichter van de Maliki-wetschool, staat bekend om zijn diepgaande kennis van alle facetten van het geloof.

Dit eerste volume behandelt de zuivere islamitische geloofsleer van de Ahl assuna wal jama‘a (de soennitische geloofsleer). Het boek bespreekt het fundament van de islam en geeft een verdiepend antwoord op de centrale vraag “waarin gelooft de moslim?”. Verplichte kost voor iedere moslim, en niet-moslim die het fijne van de islamitische geloofsleer wil weten.

Een praal in je boekenkast en een grote aanwinst voor de leergierige onder ons. Meer info over het boek is hier te vinden.